• ANUNȚ – privind organizarea examenului de definitivat în profesia de practician în insolvență - sesiunea septembrie 2020
  Examenul se va desfășura în format on-line, în zilele de 10 și 11.09.2020, la sediile filialelor UNPIR la care sunt înscriși practicienii în insolvență stagiari.
  Vezi detalii

 • ANUNȚ! Orarul cursului centralizat pentru stagiari
  PROGRAM pregătire profesională practicieni în insolvență stagiari
  Vezi detalii

 • Conferință online: Insolvența sub semnul COVID-19
  UNPIR Filiala Cluj, în parteneriat cu INPPI și Universul Juridic, organizează videoconferința Insolvența sub semnul COVID-19, prima conferință de pregătire profesională organizată în domeniul insolvenței de la declanșarea crizei sanitare.
  Vezi detalii

 • CUM A FOST Seminarul online ”Testul creditorului privat funcționează! OG nr. 6/2019, instrument eficient de restructurare inclusiv pentru consecințele pandemiei”
  Într-un seminar online organizat de Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență (INPPI), Prof. univ. dr. Radu Bufan și practicianul în insolvență Cristian Răvășilă au adus în discuție prevederile OG nr. 6/2019 privind instituirea unor facilități fiscale.
  Vezi detalii

 • CUM A FOST Seminarul online "Gestionarea obligațiilor de mediu în insolvență. Partea I: elemente de bună practică”
  Într-un seminar organizat de INPPI, av. Stan Tîrnoveanu, prim-vicepreședinte UNPIR și Florin Dragomir, vicepreședinte UNPIR, au descris câteva dintre aspectele cu care se confruntă practicienii în insolvență atunci când vine vorba despre obligațiile de mediu.
  Vezi detalii

luni, 13 iulie 2020

Seminarii

26:Noi

26 noiembrie 2013 Insolvența – cum funcționează în practică, Hotel Athenee Palace Hilton București, Acreditare INPPI:4 ore de pregătire profesională

Detalii eveniment:

 • Dată:  
 • Locație:Bucureşti
 • Acreditare INPPI:4 ore de pregătire profesională
 • Înregistrare

Controversata Ordonanță de Urgență nr. 91/2013, cunoscută public sub numele de Noul Cod al Insolvenței a intrat în vigoare la 25 octombrie 2013. Modificările legislative survenite ne afectează pe toți, fie ca suntem debitori, creditori sau specialiști în insolvență.

AvocatNet.ro vă invită marți, 26 noiembrie 2013, la Athenee Palace Hilton, la o dezbatere asupra modului în care se aplică prevederile Noului Cod al Insolvenței în relațiile de business. Vor participa specialiști ai Caselor de Avocatură Ionescu și Sava, Predoiu Law Office, Deli și Asociații și ai Institutului Național pentru Pregătirea Practicienilor în Insolvență (INPPI)

Evenimentul se adresează avocaților, juriștilor, specialiștilor în insolvență, oamenilor de business și managerilor din România, care vor fi afectați de noile schimbări ale procedurii de aplicare a Codului Insolvenței.

Seminarul iși dorește să lămurească aspecte practice ale Codului Insolvenței precum scăderea perioadei de implementare a planului de reorganizare de la 3 ani la 1 an, ridicarea procentului de aprobare a planului de reorganizare de la 30% din total masă credală la 50%, posibilitatea de a acoperi paguba din averea proprietarilor societății sau interdicția de a ocupa poziția de administrator la alte companii timp de 10 ani de la data hotărârii judecatorești definitive.

Mai multe informații despre program și lectorii care vor susține prezentări în cadrul seminarului „Insolvența – cum funcționează în practică” sunt disponibile aici, iar pentru înscrieri, vă rugăm să accesați secțiunea dedicată.

Membrii UNPIR vor beneficia de un discount special de 10%. Taxa de participare standard este de 310 lei+TVA.

înapoi la partea de sus
×