• ANUNȚ – privind organizarea examenului de definitivat în profesia de practician în insolvență - sesiunea septembrie 2020
  Examenul se va desfășura în format on-line, în zilele de 10 și 11.09.2020, la sediile filialelor UNPIR la care sunt înscriși practicienii în insolvență stagiari.
  Vezi detalii

 • ANUNȚ! Orarul cursului centralizat pentru stagiari
  PROGRAM pregătire profesională practicieni în insolvență stagiari
  Vezi detalii

 • Conferință online: Insolvența sub semnul COVID-19
  UNPIR Filiala Cluj, în parteneriat cu INPPI și Universul Juridic, organizează videoconferința Insolvența sub semnul COVID-19, prima conferință de pregătire profesională organizată în domeniul insolvenței de la declanșarea crizei sanitare.
  Vezi detalii

 • CUM A FOST Seminarul online ”Testul creditorului privat funcționează! OG nr. 6/2019, instrument eficient de restructurare inclusiv pentru consecințele pandemiei”
  Într-un seminar online organizat de Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență (INPPI), Prof. univ. dr. Radu Bufan și practicianul în insolvență Cristian Răvășilă au adus în discuție prevederile OG nr. 6/2019 privind instituirea unor facilități fiscale.
  Vezi detalii

 • CUM A FOST Seminarul online "Gestionarea obligațiilor de mediu în insolvență. Partea I: elemente de bună practică”
  Într-un seminar organizat de INPPI, av. Stan Tîrnoveanu, prim-vicepreședinte UNPIR și Florin Dragomir, vicepreședinte UNPIR, au descris câteva dintre aspectele cu care se confruntă practicienii în insolvență atunci când vine vorba despre obligațiile de mediu.
  Vezi detalii

luni, 13 iulie 2020

Seminarii

17:Oct

17-20 octombrie 2013, Seminar de pregătire profesională Turnu Severin

Detalii eveniment:

 • Dată:   -
 • Locație:Turnu Severin
 • Acreditare INPPI:4 ore de pregătire profesională
 • Înregistrare

U.N.P.I.R. – Filiala Gorj si Filiala Mehedinti, organizeaza seminar anual de pregatire profesionala, in perioada 17-20 octombrie 2013, la Hotel Continental Parc, situat in Drobeta Turnu Severin, B-dul Carol I, Nr.2, jud. Mehedinti.

Teme prezentate:
1. Implicatiile Noului Cod de Procedura Civila in procedura insolventei si in actiunile conexe promovate de practicianul in insolventa inafara procedurii dar in atributul sau.
2. Aspecte controversate in procedura insolventei
3. Efectele interactiunii intre debitor si practician in insolventa
4. Contabilizarea operatiunilor de lichidare pentru societatile aflate in procedura prevazuta de catre Legea 85/2006
5. Cazuri practice particulare ivite in procedura insolventei si/sau lichidarii si solutii contabile si fiscale propuse
6. Eliminarea cheltuielilor efectuate de debitorul insolvent pentru perioada de observare in frauda creditorilor. Propuneri legislative.
7. Aspecte privind etica si conduita practicienilor in insolventa cu implicatii directe in relatiile colegiale
8. Prezumtiile simple (judecatoresti) si prezumtiile legale in materia antrenarii raspunderii membrilor organelor de conducere in procedura insolventei. Examen al practicii judiciare.
9. Contestatiile la tabelul preliminar de creante – aspecte teoretice si practice.
10. Conditii de admisibilitate a contestatiilor formulate potrivit art.76 din Legea 85/2006; Contestatii la tabelul definitiv al creantelor.

Persoanele interesate pot contacta Filiala U.N.P.I.R. Gorj la tel: 0253 223 651; 0765028387; 0726234871; 0745374540; e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Filiala Mehedinti la tel: 0740796165; e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

înapoi la partea de sus
×