• In Memoriam - Stanciu D. Cărpenaru
  Cu profundă întristare am aflat că profesorul Stanciu D. Cărpenaru a trecut în neființă. Dedicat trup și suflet activității academice până în ultima secundă, profesorul Cărpenaru s-a stins lăsând în urma o operă de dimensiuni impresionante, care a format și va continua să formeze generații de studenți ai dreptului.
  Vezi comunicatul INPPI

 • CUM A FOST: Conferința Regională de Insolvență - Iași
  INPPI, în parteneriat cu INM, a organizat ”Conferința Regională de Insolvență Iași”, la finalul lunii noiembrie.
  Vezi mai multe detalii

 • SEMINAR ÎN DIRECT: Procedura de insolvență prin lichidarea activelor debitorului persoană fizică. Întocmirea tabelelor de creanță.
  Reglementări cuprinse în Legea nr. 151/2015, comparativ cu cele din Legea nr. 85/2014. Acreditare INPPI: 4 puncte de pregătire
  Vezi mai multe detalii

luni, 16 decembrie 2019

Seminarii

17:Oct

17-20 octombrie 2013, Seminar de pregătire profesională Turnu Severin

Detalii eveniment:

 • Dată:   -
 • Locație:Turnu Severin
 • Acreditare INPPI:4 ore de pregătire profesională
 • Înregistrare

U.N.P.I.R. – Filiala Gorj si Filiala Mehedinti, organizeaza seminar anual de pregatire profesionala, in perioada 17-20 octombrie 2013, la Hotel Continental Parc, situat in Drobeta Turnu Severin, B-dul Carol I, Nr.2, jud. Mehedinti.

Teme prezentate:
1. Implicatiile Noului Cod de Procedura Civila in procedura insolventei si in actiunile conexe promovate de practicianul in insolventa inafara procedurii dar in atributul sau.
2. Aspecte controversate in procedura insolventei
3. Efectele interactiunii intre debitor si practician in insolventa
4. Contabilizarea operatiunilor de lichidare pentru societatile aflate in procedura prevazuta de catre Legea 85/2006
5. Cazuri practice particulare ivite in procedura insolventei si/sau lichidarii si solutii contabile si fiscale propuse
6. Eliminarea cheltuielilor efectuate de debitorul insolvent pentru perioada de observare in frauda creditorilor. Propuneri legislative.
7. Aspecte privind etica si conduita practicienilor in insolventa cu implicatii directe in relatiile colegiale
8. Prezumtiile simple (judecatoresti) si prezumtiile legale in materia antrenarii raspunderii membrilor organelor de conducere in procedura insolventei. Examen al practicii judiciare.
9. Contestatiile la tabelul preliminar de creante – aspecte teoretice si practice.
10. Conditii de admisibilitate a contestatiilor formulate potrivit art.76 din Legea 85/2006; Contestatii la tabelul definitiv al creantelor.

Persoanele interesate pot contacta Filiala U.N.P.I.R. Gorj la tel: 0253 223 651; 0765028387; 0726234871; 0745374540; e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Filiala Mehedinti la tel: 0740796165; e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

înapoi la partea de sus
×