• Conferința Regională de Insolvență - Cluj-Napoca, 8 iunie 2019
    INPPI, în parteneriat cu INM, organizează „Conferința Regional de Insolvență Cluj-Napoca” în ziua de sâmbătă, 8 iunie 2019.
    Conferința este acreditată INPPI cu 12 puncte de pregătire profesională și, de asemenea, este acreditată INPPA cu puncte acordate în baza criteriilor de evaluare INPPA.
    Vezi detalii!

smbt, 21 septembrie 2019

Seminarii

29:Mar

Seminarul „Proceduri de insolvenţă. Soluţii pentru companii aflate în dificultate financiară. Cazul special al insolvenţei Unităţilor Administrativ Teritoriale”

29 martie 2014, Buzău - Hotel Pietroasa

Acreditare INPPI: 4 ore de pregătire profesională.

Evenimentul organizat de Media Makers în parteneriat cu ZRP Insolvency şi Zamfirescu Racoţi & Partners, cu sprijinul I.N.P.P.I. si U.N.P.I.R. BUZAU işi propune să aducă la aceeaşi masă reprezentanţi ai principalilor actori implicaţi în procesele de insolvenţă – practicieni în insolvenţă, reprezentanţi ai companiilor şi ai unităţilor administrativ teritoriale, avocaţi.

Seminarul „Proceduri de insolvenţă. Soluţii pentru companii aflate în dificultate financiară. Cazul special al insolvenţei Unităţilor Administrativ Teritoriale” va avea loc sâmbătă, 29 martie 2014, în intervalul 11:00 – 17:00, în Sala de Conferințe a Hotelului Pietroasa din Buzău (Piața Daciei, nr. 1).

Mai multe detalii despre speakerii invitați în cadrul conferinței, programul complet și modalitatea de înscriere la eveniment puteţi găsi în documentele ataşate.

Evenimentul este acreditat de I.N.P.P.I. cu 4 ore de pregătire profesională. Data limită de înscriere este vineri, 28 martie 2014.

înapoi la partea de sus
×