• Conferința Regională de Insolvență - Iași, 29 noiembrie 2019
    INPPI, în parteneriat cu INM, organizează ”Conferința Regională de Insolvență Iași” în ziua de vineri, 29 noiembrie 2019.
    Conferința este acreditată INPPI cu 12 puncte de pregătire profesională și, de asemenea, este acreditată INPPA cu puncte acordate în baza criteriilor de evaluare INPPA.
    Vezi detalii!

joi, 21 noiembrie 2019
15:Apr

SEMINAR ÎN DIRECT: Analiza economico-financiară în perspectiva elaborării planului de reorganizare și monitorizarea îndeplinirii acestuia

Detalii eveniment:

  • Dată:     -
  • Lectori:Cristina Jitari și Irina Neacșu
  • Acreditare INPPI:4 ore de pregătire profesională
  • Înregistrare

Marți, 15 aprilie 2014, în intervalul orar: 10.00-12.00

Acreditare INPPI: 4 ore de pregătire profesională

Lectori-prezentatori: Cristina Jitari și Irina Neacșu

Seminarul transmis online, în direct, video și audio se adresează practicienilor în insolvență din toată țara care doresc să aprofundeze analiza economico-financiară în perspectiva elaborării planului de reorganizare.

Acest tip de seminar poate fi vizionat pe calculator, de la birou sau de acasă, în timp real. Urmărind în direct expunerea lectorului specialist în domeniu, veți avea posibilitatea de a adresa întrebări, în scris, la care veți primi răspuns pe parcursul seminarului.

Ulterior, veți avea acces la înregistrarea integrală video și audio, precum și la suportul de curs aferent temei în discuție.

IMPORTANT: Daca aveti deja întrebări legate de tema care va fi abordată în cadrul seminarului, vă invităm să le trimiteţi la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru a putea primi răspunsuri pe parcursul transmisiunii.

Câteva informaţii utile despre lectori:
Cristina Jitari s-a alăturat echipei PwC România în 2007 şi în prezent lucrează în cadrul departamentului de Restructurare Financiară (Business Recovery Services). Cristina şi-a început cariera în PwC în departamentul de Audit, fiind implicată în auditul unor companii din diverse domenii precum: industria grea, industria auto, producţia de bunuri de larg consum, retail – căpătând o experienţă semnificativă în Standardele Internaţionale de Raportare Financiară (IFRS) precum şi în standardele şi normele de contabilitate din România. Cristina s-a alăturat departamentului de Restructurare Financiară în 2010. Ea a fost implicată în proiecte de analiză independentă a afacerii, proiecte de restructurare financiară şi proiecte de insolvenţă pentru clienţi din diverse domenii de activitate precum: industria grea, dezvoltare imobiliară, servicii financiare.
Irina Neacșu este Assistant Manager în Departamentul Business Recovery Services din cadrul PricewaterhouseCoopers Romania și are peste 8 ani de experiență. Irina și-a început cariera în Audit, căpătând o experiență semnificativă în Standardele Internaționale de Raportare Financiarã (IFRS) precum și în standardele și normele de contabilitate din România. Irina a fost implicată în proiecte de analiză independentă a afacerii, proiecte de restructurare financiară și proiecte de insolvență pentru clienți din diverse domenii de activitate precum: sectorul de energie şi gaze, industria alimentară, industria grea, industria hotelieră, pharma și distribuție presă, instituții financiare.Irina este membru ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) și membru UNPIR din 2011.

Informații utile pentru înscriere:
Seminarul este echivalent cu 4 ore de pregătire profesională continuă, iar taxa de participare este în valoare de 100 de lei și se achită în contul INPPI, deschis la BCR Sucursala Unirea, cod IBAN RO11RNCB0671130993380001, CUI 31066951.

Atenție:
- înscrierile, cu confirmarea plății, se încheie cu cel târziu 3 zile lucrătoare înainte de data desfășurării seminarului;
- toate plăţile făcute după această dată vor fi luate în considerare pentru accesarea înregistrării seminarului din arhiva video. Vizualizarea înregistrării va fi creditată cu 4 ore de pregătire profesională;

În vederea înscrierii și accesării cu succes a seminarului este necesar să efectuați următorii pași:
- Accesați platforma www.inppi.ro;
- Completați toate câmpurile din formularul de înregistrare (atenție, acesta se completează numai de către practicienii în insolvență care nu au cont pe site);
- Veți primi un mesaj de confirmare a înregistrării pe site-ul INPPI;
- Achitați taxa reprezentând contravaloarea seminarului, în contul INPPI;
- Așteptați mesajul prin care vă este validată plata și totodată vă este comunicată permisiunea de a accesa seminarul online (atenție, confirmarea de către bancă durează 2-3 zile de la efectuarea plății de către dvs.);
- În ziua și la ora programată, folosind datele de acces, completați formularul de autentificare și vizualizați cursul.

Formular de înregistrare – click aici. Dacă ești înregistrat deja, pentru autentificare – click aici.

înapoi la partea de sus
×