• Conferința Regională de Insolvență - Iași, 29 noiembrie 2019
    INPPI, în parteneriat cu INM, organizează ”Conferința Regională de Insolvență Iași” în ziua de vineri, 29 noiembrie 2019.
    Conferința este acreditată INPPI cu 12 puncte de pregătire profesională și, de asemenea, este acreditată INPPA cu puncte acordate în baza criteriilor de evaluare INPPA.
    Vezi detalii!

joi, 21 noiembrie 2019
21:Noi

Seminar in direct: Principalele elemente de noutate în viziunea Noului Cod al Insolvenței

Detalii eveniment:

  • Dată:     -
  • Lectori:Simona Maria Miloș și Andreea Deli Diaconescu
  • Acreditare INPPI:4 ore de pregătire profesională
  • Înregistrare

Seminarul a fost transmis joi, 21 noiembrie 2013, în intervalul orar: 14.00-16.00

Acreditare INPPI: 4 ore de pregătire profesională

Lectori-prezentatori:
Simona Maria Miloș – președinte INPPI
Andreea Deli Diaconescu – membru în Consiliul științific al INPPI

Seminarul transmis online, în direct, video și audio, susținut de Simona Maria Miloș și Andreea Deli Diaconescu, vine în întâmpinarea practicienilor în insolvență din toată țara și prezintă principalele elemente de noutate, aferente draft-ului Codului Insolvenței.

În cadrul expunerii vor fi abordate, printre altele, și subiecte privind regimul creanțelor în procedură (executarea creanțelor curente), regimul contractelor în derulare (termenul de menținere/denunțarea contractelor în derulare), planul de reorganizare (testul creditorului privat; reversarea hair-cut-ului).

Acest tip de seminar poate fi vizionat pe calculator, de la birou sau de acasă, în timp real. Urmărind în direct expunerea celor doi lectori specialiști în domeniu, veți avea posibilitatea de a adresa întrebări, în scris, la care veți primi răspuns pe parcursul seminarului. Ulterior, veți avea la dispoziție înregistrarea integrală video și audio, precum și suportul de curs aferent temei în discuție.

Informații utile pentru înscriere:
Seminarul este echivalent cu 4 ore de pregătire profesională continuă, iar taxa de participare este în valoare de 100 de lei și se achită în contul INPPI, deschis la BCR Sucursala Unirea, cod IBAN RO11RNCB0671130993380001, CUI 31066951.

Atenție:
- înscrierile, cu confirmarea plății, se încheie cu cel târziu 3 zile lucrătoare înainte de data desfășurării seminarului;
- toate plăţile făcute după această dată vor fi luate în considerare pentru accesarea înregistrării seminarului din arhiva video. Accesarea înregistrării va fi creditată cu 4 ore de pregătire profesională;
- lista completă a cursanţilor va fi prezentată pe site cu două zile înainte de data programată pentru începerea cursului.

În vederea înscrierii și accesării cu succes a seminarului este necesar să efectuați următorii pași:
- Completați toate câmpurile din formularul de înregistrare (atenție, acesta se completează numai de către practicienii în insolvență care nu au cont pe www.inppi.ro);
- Veți primi un mesaj de confirmare a înregistrării pe site-ul INPPI;
- Achitați taxa reprezentând contravaloarea seminarului, în contul INPPI;
- Așteptați mesajul prin care vă este validată plata și totodată vă este comunicată permisiunea de a accesa seminarul online (atenție, confirmarea de către bancă durează 2-3 zile de la efectuarea plății de către dvs.);
- În ziua și la ora programată, folosiți datele de acces, completați formularul de autentificare și vizualizați cursul.

Formular de înregistrare – click aici. Dacă ești înregistrat deja, pentru autentificare – click aici.

înapoi la partea de sus
×