• Conferința Regională de Insolvență - Iași, 29 noiembrie 2019
    INPPI, în parteneriat cu INM, organizează ”Conferința Regională de Insolvență Iași” în ziua de vineri, 29 noiembrie 2019.
    Conferința este acreditată INPPI cu 12 puncte de pregătire profesională și, de asemenea, este acreditată INPPA cu puncte acordate în baza criteriilor de evaluare INPPA.
    Vezi detalii!

joi, 21 noiembrie 2019
10:Dec

SEMINAR ÎN DIRECT: Proiectul de Cod al insolvenței – noutăți conceptuale și procedurale - abordare selectivă

Detalii eveniment:

  • Dată:     -
  • Lectori:Irina Șarcane și Radu Bufan
  • Acreditare INPPI:4 ore de pregătire profesională
  • Înregistrare

Seminarul a fost transmis marți, 10 decembrie 2013, în intervalul orar: 14.00 - 16.00

Acreditare INPPI: 4 ore de pregătire profesională

Lectori-prezentatori:
Irina Șarcane – partner Five - Advisory Group SPRL și Prof. univ. dr. Radu Bufan

Seminarul transmis online, în direct, video și audio, vine în întâmpinarea practicienilor în insolvență din toată țara și prezintă principalele elemente de noutate, aferente draft-ului Codului Insolvenței.

În cadrul expunerii vor fi abordate subiecte privind: principiile, noile definiții, regimul finanțărilor în procedură, insolvența grupurilor de societăți, vânzarea în faliment, atragerea răspunderii, închiderea procedurii.

Acest tip de seminar poate fi vizionat pe calculator, de la birou sau de acasă, în timp real. Urmărind în direct expunerea celor doi lectori specialiști în domeniu, veți avea posibilitatea de a adresa întrebări, în scris, la care veți primi răspuns pe parcursul seminarului.

Ulterior, veți avea la dispoziție înregistrarea integrală video și audio, precum și suportul de curs aferent temei în discuție.

ATENTIE: Persoanele care au întrebări prealabile transmiterii seminarului video, pentru a primi un răspuns pe parcursul transmisiunii, sunt invitate să trimită aceste întrebări la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Informații utile pentru înscriere:
Seminarul este echivalent cu 4 ore de pregătire profesională continuă, iar taxa de participare este în valoare de 100 de lei și se achită în contul INPPI, deschis la BCR Sucursala Unirea, cod IBAN RO11RNCB0671130993380001, CUI 31066951.

Atenție:
- înscrierile, cu confirmarea plății, se încheie cu cel târziu 3 zile lucrătoare înainte de data desfășurării seminarului;
- toate plăţile făcute după această dată vor fi luate în considerare pentru accesarea înregistrării seminarului din arhiva video. Accesarea înregistrării va fi creditată cu 4 ore de pregătire profesională;

În vederea înscrierii și accesării cu succes a seminarului este necesar să efectuați următorii pași:
- Accesați platforma www.inppi.ro;
- Completați toate câmpurile din formularul de înregistrare (atenție, acesta se completează numai de către practicienii în insolvență care nu au cont pe site);
- Veți primi un mesaj de confirmare a înregistrării pe site-ul INPPI;
- Achitați taxa reprezentând contravaloarea seminarului, în contul INPPI;
- Așteptați mesajul prin care vă este validată plata și totodată vă este comunicată permisiunea de a accesa seminarul online (atenție, confirmarea de către bancă durează 2-3 zile de la efectuarea plății de către dvs.);
- În ziua și la ora programată, folosiți datele de acces, completați formularul de autentificare și vizualizați cursul.

Formular de înregistrare – click aici. Dacă ești înregistrat deja, pentru autentificare – click aici.

înapoi la partea de sus
×