• Cursul centralizat de pregătire profesională: 05 – 09 iulie 2021
  În perioada 05-09 iulie 2021 se va desfășura, în format electronic, cursul centralizat de pregătire profesională destinat practicienilor în insolvență stagiari.
  Vezi detalii

 • SEMINAR ÎN DIRECT: Provocările închiderii procedurii de insolvență (4 pct.)
  Lector: Alina Popa
  Vezi detalii

vineri, 23 iulie 2021

Seminarii

26:Noi

26 noiembrie 2013 Insolvența – cum funcționează în practică, Hotel Athenee Palace Hilton București, Acreditare INPPI:4 ore de pregătire profesională

Detalii eveniment:

 • Dată:  
 • Locație:Bucureşti
 • Acreditare INPPI:4 ore de pregătire profesională
 • Înregistrare

Controversata Ordonanță de Urgență nr. 91/2013, cunoscută public sub numele de Noul Cod al Insolvenței a intrat în vigoare la 25 octombrie 2013. Modificările legislative survenite ne afectează pe toți, fie ca suntem debitori, creditori sau specialiști în insolvență.

AvocatNet.ro vă invită marți, 26 noiembrie 2013, la Athenee Palace Hilton, la o dezbatere asupra modului în care se aplică prevederile Noului Cod al Insolvenței în relațiile de business. Vor participa specialiști ai Caselor de Avocatură Ionescu și Sava, Predoiu Law Office, Deli și Asociații și ai Institutului Național pentru Pregătirea Practicienilor în Insolvență (INPPI)

Evenimentul se adresează avocaților, juriștilor, specialiștilor în insolvență, oamenilor de business și managerilor din România, care vor fi afectați de noile schimbări ale procedurii de aplicare a Codului Insolvenței.

Seminarul iși dorește să lămurească aspecte practice ale Codului Insolvenței precum scăderea perioadei de implementare a planului de reorganizare de la 3 ani la 1 an, ridicarea procentului de aprobare a planului de reorganizare de la 30% din total masă credală la 50%, posibilitatea de a acoperi paguba din averea proprietarilor societății sau interdicția de a ocupa poziția de administrator la alte companii timp de 10 ani de la data hotărârii judecatorești definitive.

Mai multe informații despre program și lectorii care vor susține prezentări în cadrul seminarului „Insolvența – cum funcționează în practică” sunt disponibile aici, iar pentru înscrieri, vă rugăm să accesați secțiunea dedicată.

Membrii UNPIR vor beneficia de un discount special de 10%. Taxa de participare standard este de 310 lei+TVA.

înapoi la partea de sus
×