• Videoconferința “Probleme de actualitate în dreptul insolvenței, fiscalitate şi drept administrativ” (10 pct.)
  UNPIR Filiala Arad în colaborare cu Colegiul Consilierilor Juridici Arad și Tribunalul Arad organizează videoconferința “Probleme de actualitate în dreptul insolvenței, fiscalitate şi drept administrativ”.
  Vezi detalii

 • SEMINAR ÎN DIRECT: Implementarea standardului RGPD în activitatea practicienilor în insolvență. Considerente teoretice și practice - Partea II (4 pct.)
  Persoanele care au întrebări prealabile transmiterii seminarului video, pentru a primi un răspuns pe parcursul transmisiunii, sunt invitate să trimită aceste întrebări la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
  Vezi detalii

luni, 6 decembrie 2021

Seminarii

17:Oct

17-20 octombrie 2013, Seminar de pregătire profesională Turnu Severin

Detalii eveniment:

 • Dată:   -
 • Locație:Turnu Severin
 • Acreditare INPPI:4 ore de pregătire profesională
 • Înregistrare

U.N.P.I.R. – Filiala Gorj si Filiala Mehedinti, organizeaza seminar anual de pregatire profesionala, in perioada 17-20 octombrie 2013, la Hotel Continental Parc, situat in Drobeta Turnu Severin, B-dul Carol I, Nr.2, jud. Mehedinti.

Teme prezentate:
1. Implicatiile Noului Cod de Procedura Civila in procedura insolventei si in actiunile conexe promovate de practicianul in insolventa inafara procedurii dar in atributul sau.
2. Aspecte controversate in procedura insolventei
3. Efectele interactiunii intre debitor si practician in insolventa
4. Contabilizarea operatiunilor de lichidare pentru societatile aflate in procedura prevazuta de catre Legea 85/2006
5. Cazuri practice particulare ivite in procedura insolventei si/sau lichidarii si solutii contabile si fiscale propuse
6. Eliminarea cheltuielilor efectuate de debitorul insolvent pentru perioada de observare in frauda creditorilor. Propuneri legislative.
7. Aspecte privind etica si conduita practicienilor in insolventa cu implicatii directe in relatiile colegiale
8. Prezumtiile simple (judecatoresti) si prezumtiile legale in materia antrenarii raspunderii membrilor organelor de conducere in procedura insolventei. Examen al practicii judiciare.
9. Contestatiile la tabelul preliminar de creante – aspecte teoretice si practice.
10. Conditii de admisibilitate a contestatiilor formulate potrivit art.76 din Legea 85/2006; Contestatii la tabelul definitiv al creantelor.

Persoanele interesate pot contacta Filiala U.N.P.I.R. Gorj la tel: 0253 223 651; 0765028387; 0726234871; 0745374540; e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Filiala Mehedinti la tel: 0740796165; e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

înapoi la partea de sus
×