• Videoconferința “Probleme de actualitate în dreptul insolvenței, fiscalitate şi drept administrativ” (10 pct.)
    UNPIR Filiala Arad în colaborare cu Colegiul Consilierilor Juridici Arad și Tribunalul Arad organizează videoconferința “Probleme de actualitate în dreptul insolvenței, fiscalitate şi drept administrativ”.
    Vezi detalii

  • SEMINAR ÎN DIRECT: Implementarea standardului RGPD în activitatea practicienilor în insolvență. Considerente teoretice și practice - Partea II (4 pct.)
    Persoanele care au întrebări prealabile transmiterii seminarului video, pentru a primi un răspuns pe parcursul transmisiunii, sunt invitate să trimită aceste întrebări la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
    Vezi detalii

luni, 6 decembrie 2021

Seminarii

29:Mar

Seminarul „Proceduri de insolvenţă. Soluţii pentru companii aflate în dificultate financiară. Cazul special al insolvenţei Unităţilor Administrativ Teritoriale”

29 martie 2014, Buzău - Hotel Pietroasa

Acreditare INPPI: 4 ore de pregătire profesională.

Evenimentul organizat de Media Makers în parteneriat cu ZRP Insolvency şi Zamfirescu Racoţi & Partners, cu sprijinul I.N.P.P.I. si U.N.P.I.R. BUZAU işi propune să aducă la aceeaşi masă reprezentanţi ai principalilor actori implicaţi în procesele de insolvenţă – practicieni în insolvenţă, reprezentanţi ai companiilor şi ai unităţilor administrativ teritoriale, avocaţi.

Seminarul „Proceduri de insolvenţă. Soluţii pentru companii aflate în dificultate financiară. Cazul special al insolvenţei Unităţilor Administrativ Teritoriale” va avea loc sâmbătă, 29 martie 2014, în intervalul 11:00 – 17:00, în Sala de Conferințe a Hotelului Pietroasa din Buzău (Piața Daciei, nr. 1).

Mai multe detalii despre speakerii invitați în cadrul conferinței, programul complet și modalitatea de înscriere la eveniment puteţi găsi în documentele ataşate.

Evenimentul este acreditat de I.N.P.P.I. cu 4 ore de pregătire profesională. Data limită de înscriere este vineri, 28 martie 2014.

înapoi la partea de sus
×