• Cursul centralizat de pregătire profesională: 05 – 09 iulie 2021
    În perioada 05-09 iulie 2021 se va desfășura, în format electronic, cursul centralizat de pregătire profesională destinat practicienilor în insolvență stagiari.
    Vezi detalii

  • SEMINAR ÎN DIRECT: Provocările închiderii procedurii de insolvență (4 pct.)
    Lector: Alina Popa
    Vezi detalii

vineri, 23 iulie 2021

Seminarii

29:Mar

Seminarul „Proceduri de insolvenţă. Soluţii pentru companii aflate în dificultate financiară. Cazul special al insolvenţei Unităţilor Administrativ Teritoriale”

29 martie 2014, Buzău - Hotel Pietroasa

Acreditare INPPI: 4 ore de pregătire profesională.

Evenimentul organizat de Media Makers în parteneriat cu ZRP Insolvency şi Zamfirescu Racoţi & Partners, cu sprijinul I.N.P.P.I. si U.N.P.I.R. BUZAU işi propune să aducă la aceeaşi masă reprezentanţi ai principalilor actori implicaţi în procesele de insolvenţă – practicieni în insolvenţă, reprezentanţi ai companiilor şi ai unităţilor administrativ teritoriale, avocaţi.

Seminarul „Proceduri de insolvenţă. Soluţii pentru companii aflate în dificultate financiară. Cazul special al insolvenţei Unităţilor Administrativ Teritoriale” va avea loc sâmbătă, 29 martie 2014, în intervalul 11:00 – 17:00, în Sala de Conferințe a Hotelului Pietroasa din Buzău (Piața Daciei, nr. 1).

Mai multe detalii despre speakerii invitați în cadrul conferinței, programul complet și modalitatea de înscriere la eveniment puteţi găsi în documentele ataşate.

Evenimentul este acreditat de I.N.P.P.I. cu 4 ore de pregătire profesională. Data limită de înscriere este vineri, 28 martie 2014.

înapoi la partea de sus
×