• CUM A FOST Seminarul online ”Concordatul preventiv - o soluție viabilă și adaptată contextului actual de dificultate al companiilor”
    La finalul lunii mai INPPI a organizat un seminar online de pregătire profesională pe tema concordatului preventiv ca instrument viabil și bine adaptat în contextul actual.
    Vezi detalii

  • CUM A FOST evenimentul ”INSOL Quick Takes: The Judicial Response to Covid-19”
    La data de 26 mai 2020 a fost organizat de către INSOL International Webinar-ul ”INSOL Quick Takes: The Judicial Response to Covid-19”, moderat de dna. judecător Nicoleta Mirela Năstasie, din cadrul Tribunalului București, România.
    Vezi detalii

smbt, 6 iunie 2020

Anunțuri

20:Apr

11-15 mai 2015 - Săptămâna centralizată de pregătire destinată practicienilor în insolvenţă stagiari

În perioada 11.05.2015 - 15.05.2015, la sediul UNPIR din str. Vulturilor nr. 23, sector 3, etaj 1, București se va desfășura săptămâna centralizată de pregătire profesională destinată practicienilor în insolvență stagiari.

Participarea la stagiul centralizat este condiție obligatorie pentru înscrierea la examenul de definitivat.

 

În acest an, se va organiza o singură săptămână centralizată de pregătire, astfel că atragem atenția tuturor practicienilor în insolvență stagiari, în special celor care vor susține examenul de definitivat în sesiunea din toamna acestui an, să se înscrie la săptămâna centralizată de pregătire profesională.

Înscrierea cursanţilor se va face în perioada 14.04.2015 - 30.04.2015 la filialele UNPIR de care aparțin teritorial. Filialele UNPIR vor transmite Secretariatului INPPI, tabelele centralizatoare cu numele solicitanților cel târziu marți, 05.05.2015.

Pe durata celor 5 zile se admite absentarea într-o singură zi, temeinic motivată.

Cursul este gratuit doar pentru stagiarii care parcurg pentru prima dată săptămâna centralizată de pregătire.

Repartizarea participanților la stagiu, programul prelegerilor, respectiv data şi ora de începere vor fi afişate în timp util, pe site-ul oficial al INPPI, pe site-ul UNPIR, precum și la filialele UNPIR.

 

Secretariat INPPI

înapoi la partea de sus
×