• Seminar online: Aspecte privind aplicarea Legii 129/2019 pentru UNPIR și formele de exercitare a profesiei de practician în insolvență
  Marți, 11 februarie 2020, are loc seminarul online ”Aspecte privind aplicarea Legii 129/2019 pentru UNPIR și formele de exercitare a profesiei de practician în insolvență” liberale”
  Vezi detalii

 • CUM A FOST: Conferința Regională de Insolvență - Iași
  INPPI, în parteneriat cu INM, a organizat ”Conferința Regională de Insolvență Iași”, la finalul lunii noiembrie.
  Vezi mai multe detalii

 • In Memoriam - Ioan Biriș
  Miercuri, 19 februarie 2020, a încetat din viață colegul nostru Ioan Biriș, președintele UNPIR Filiala Arad. Primim cu profundă tristețe vestea trecerii în neființă a regretatului ”Nelu” și ne rugăm să se odihnească în pace.
  Condoleanțe!

luni, 24 februarie 2020

Conferințe

06:Iun

6-7 iunie 2014 - Conferința Naționala de Drept Comercial 2014

Detalii eveniment:

 • Dată:   -
 • Locație:Timișoara
 • Acreditare INPPI:12 ore de pregătire profesională
 • Înregistrare

 

Ediția a IV-a

Restructurarea întreprinderii. Instrumentele dreptului societar și ale dreptului insolvenței

Timişoara, 6-7 iunie 2014

Acreditare INPPI: 12 ore de pregătire profesională

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, prin Centrul pentru Dreptul Afacerilor Timișoara, în colaborare cu Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, prin Centre for Company Law and Corporate Governance, organizează Conferinţa Naţională de Drept Comercial 2014. Conferința se va desfășura la Timişoara, în perioada 6-7 iunie 2014.

 La manifestare participă profesori şi cercetători de la instituţii de învăţământ şi cercetare de prestigiu din România, precum și magistrați, avocați, practicieni în insolvență interesați de dezbaterile care se vor înscrie în cadrul temei Restructurarea întreprinderii. Instrumentele dreptului societar și ale dreptului insolvenței.

Printre intervenienții care au confirmat participarea se numără Stanciu D. Cărpenaru, Ion Turcu, Gheorghe Piperea, Radu Catană, Șerban Diaconescu, Sergiu Golub, Ciprian Păun, Lucian Săuleanu, Cristian Gheorghe, Titus Prescure, Ioan Schiau, Radu Bufan, Lucian Bercea, Florin Moțiu, Lavinia Tec, Cristian Clipa, Sergiu Popovici.

Conferința este în curs de acreditare la Institutul Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor și Institutul Național pentru Pregătirea Practicienilor în Insolvență.

Înregistrarea participanților se face prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Taxa de participare în cuantum de 200 lei se plătește în contul RO32BTRL03601205J74582XX deschis la Banca Transilvania - Sucursala Timişoara, al Asociației Centrul European de Studii şi Cercetări Juridice Timișoara, cu sediul în Timişoara, B-dul Eroilor nr. 9A, CIF 24629157, cu specificația „Taxă participare CNDC 2014”.

Programul Conferinței aici.

înapoi la partea de sus
×