• In Memoriam - Stanciu D. Cărpenaru
  Cu profundă întristare am aflat că profesorul Stanciu D. Cărpenaru a trecut în neființă. Dedicat trup și suflet activității academice până în ultima secundă, profesorul Cărpenaru s-a stins lăsând în urma o operă de dimensiuni impresionante, care a format și va continua să formeze generații de studenți ai dreptului.
  Vezi comunicatul INPPI

 • CUM A FOST: Conferința Regională de Insolvență - Iași
  INPPI, în parteneriat cu INM, a organizat ”Conferința Regională de Insolvență Iași”, la finalul lunii noiembrie.
  Vezi mai multe detalii

 • SEMINAR ÎN DIRECT: Procedura de insolvență prin lichidarea activelor debitorului persoană fizică. Întocmirea tabelelor de creanță.
  Reglementări cuprinse în Legea nr. 151/2015, comparativ cu cele din Legea nr. 85/2014. Acreditare INPPI: 4 puncte de pregătire
  Vezi mai multe detalii

luni, 16 decembrie 2019

Conferințe

16:Oct

Conferința Codul Insolvenței 16 octombrie 2013, Hotel Pullman București, Acreditare INPPI:4 ore de pregătire profesională

Detalii eveniment:

 • Dată:  
 • Locație:Bucureşti
 • Acreditare INPPI:4 ore de pregătire profesională
 • Înregistrare

Săptămânalul de afaceri Business Review în parteneriat cu Institutul Național pentru Pregătirea Practicienilor în Insolvență vă invită să participați la prima conferință de business care dezbate principalele modificări apărute în urma recentei adoptări a Noului Cod al Insolvenței. Sub titlul Legal Updates, evenimentul va avea loc în data de 16 octombrie 2013, la Hotel Pullman București.

Evenimentul va începe cu o conferință, urmată apoi de o sesiune de 3 workshop-uri legislative în cadrul cărora și-au confirmat prezența reprezentanți de top din domeniul legislativ, juridic și financiar. Workshop-urile se vor desfășura simultan și vor dezbate subiecte dedicate Noului Cod al Insolvenței proaspăt adoptat, noutățile legislative în materie de tranzacții sau prevederile din propunerile de directive privind achizițiile publice. Mai multe detalii despre speakerii invitați în cadrul conferinței, programul complet și informații despre cum vă puteți înscrie la eveniment puteti găsi la această adresăși pe site-ul INPPI.

Membrii INPPI vor beneficia de un discount special de 10% completând codul INPPI în secțiunea de înscriere.

înapoi la partea de sus
×