• ANUNȚ – privind organizarea examenului de definitivat în profesia de practician în insolvență - sesiunea septembrie 2020
  Examenul se va desfășura în format on-line, în zilele de 10 și 11.09.2020, la sediile filialelor UNPIR la care sunt înscriși practicienii în insolvență stagiari.
  Vezi detalii

 • ANUNȚ! Orarul cursului centralizat pentru stagiari
  PROGRAM pregătire profesională practicieni în insolvență stagiari
  Vezi detalii

 • Conferință online: Insolvența sub semnul COVID-19
  UNPIR Filiala Cluj, în parteneriat cu INPPI și Universul Juridic, organizează videoconferința Insolvența sub semnul COVID-19, prima conferință de pregătire profesională organizată în domeniul insolvenței de la declanșarea crizei sanitare.
  Vezi detalii

 • CUM A FOST Seminarul online ”Testul creditorului privat funcționează! OG nr. 6/2019, instrument eficient de restructurare inclusiv pentru consecințele pandemiei”
  Într-un seminar online organizat de Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență (INPPI), Prof. univ. dr. Radu Bufan și practicianul în insolvență Cristian Răvășilă au adus în discuție prevederile OG nr. 6/2019 privind instituirea unor facilități fiscale.
  Vezi detalii

 • CUM A FOST Seminarul online "Gestionarea obligațiilor de mediu în insolvență. Partea I: elemente de bună practică”
  Într-un seminar organizat de INPPI, av. Stan Tîrnoveanu, prim-vicepreședinte UNPIR și Florin Dragomir, vicepreședinte UNPIR, au descris câteva dintre aspectele cu care se confruntă practicienii în insolvență atunci când vine vorba despre obligațiile de mediu.
  Vezi detalii

luni, 13 iulie 2020

Conferințe

16:Oct

Conferința Codul Insolvenței 16 octombrie 2013, Hotel Pullman București, Acreditare INPPI:4 ore de pregătire profesională

Detalii eveniment:

 • Dată:  
 • Locație:Bucureşti
 • Acreditare INPPI:4 ore de pregătire profesională
 • Înregistrare

Săptămânalul de afaceri Business Review în parteneriat cu Institutul Național pentru Pregătirea Practicienilor în Insolvență vă invită să participați la prima conferință de business care dezbate principalele modificări apărute în urma recentei adoptări a Noului Cod al Insolvenței. Sub titlul Legal Updates, evenimentul va avea loc în data de 16 octombrie 2013, la Hotel Pullman București.

Evenimentul va începe cu o conferință, urmată apoi de o sesiune de 3 workshop-uri legislative în cadrul cărora și-au confirmat prezența reprezentanți de top din domeniul legislativ, juridic și financiar. Workshop-urile se vor desfășura simultan și vor dezbate subiecte dedicate Noului Cod al Insolvenței proaspăt adoptat, noutățile legislative în materie de tranzacții sau prevederile din propunerile de directive privind achizițiile publice. Mai multe detalii despre speakerii invitați în cadrul conferinței, programul complet și informații despre cum vă puteți înscrie la eveniment puteti găsi la această adresăși pe site-ul INPPI.

Membrii INPPI vor beneficia de un discount special de 10% completând codul INPPI în secțiunea de înscriere.

înapoi la partea de sus
×