• ANUNȚ – privind organizarea examenului de definitivat în profesia de practician în insolvență - sesiunea septembrie 2020
  Examenul se va desfășura în format on-line, în zilele de 10 și 11.09.2020, la sediile filialelor UNPIR la care sunt înscriși practicienii în insolvență stagiari.
  Vezi detalii

 • ANUNȚ! Orarul cursului centralizat pentru stagiari
  PROGRAM pregătire profesională practicieni în insolvență stagiari
  Vezi detalii

 • Conferință online: Insolvența sub semnul COVID-19
  UNPIR Filiala Cluj, în parteneriat cu INPPI și Universul Juridic, organizează videoconferința Insolvența sub semnul COVID-19, prima conferință de pregătire profesională organizată în domeniul insolvenței de la declanșarea crizei sanitare.
  Vezi detalii

 • CUM A FOST Seminarul online ”Testul creditorului privat funcționează! OG nr. 6/2019, instrument eficient de restructurare inclusiv pentru consecințele pandemiei”
  Într-un seminar online organizat de Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență (INPPI), Prof. univ. dr. Radu Bufan și practicianul în insolvență Cristian Răvășilă au adus în discuție prevederile OG nr. 6/2019 privind instituirea unor facilități fiscale.
  Vezi detalii

 • CUM A FOST Seminarul online "Gestionarea obligațiilor de mediu în insolvență. Partea I: elemente de bună practică”
  Într-un seminar organizat de INPPI, av. Stan Tîrnoveanu, prim-vicepreședinte UNPIR și Florin Dragomir, vicepreședinte UNPIR, au descris câteva dintre aspectele cu care se confruntă practicienii în insolvență atunci când vine vorba despre obligațiile de mediu.
  Vezi detalii

luni, 13 iulie 2020

Conferințe

03:Oct

Conferința “Expertiza judiciară în România - prezent și viitor“- Bucuresti, 3 octombrie 2017

Detalii eveniment:

 • Dată: 3
 • Locație: Bucuresti
 • Acreditare INPPI: 4 puncte de pregătire profesională

3

Acreditare INPPI: 4 puncte de pregătire profesională

Uniunea Profesiilor Liberale din România - UPLR organizează în data de 3 octombrie 2017, la Palatul Patriarhiei din București, conferința cu tema “Expertiza judiciară în România - prezent și viitor“.

Scopul conferinței este efectuarea unui schimb de experiență și de bune practici privind activitatea de expertiză judiciară, precum și generarea de idei care să conducă la îmbunătățirea acestei activități în România.

 Principalele aspecte care vor fi abordate în cadrul Conferinței se referă la:

 • - rolul expertizelor în realizarea actului de justiție;
 • - caracterul multidisciplinar al expertizelor judiciare;
 • - disfuncționalități constatate în desfășurarea activității de expertiză judiciară;
 • - relația cu birourile de expertiză judiciară;
 • - standardele profesionale;
 • - etica și răspunderea disciplinară;
 • - onorariile experților;
 • - calculul prejudiciilor;
 • - discuții privind oportunitatea și/sau necesitatea modificării și completării Ordonanței Guvernului nr. 2/2000 privind organizarea activității de expertiză judiciară și extrajudiciară.

La conferință vor participa asociațiile de profesii liberale a căror activitate înglobează întocmirea de expertize judiciare, precum și autorități și instituții publice implicate în realizarea și derularea actului de justiție în România.

Printre speakerii confirmați ai acestui eveniment se numără reprezentanți ai: Uniunii Naționale a Judecătorilor din România, Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), Ministerului Justiției, Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR), Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați din România (ANEVAR) și Camerei Consultanților Fiscali (CCF).

-  Romulus PUIA - Președintele Comisiei Superioare de Disciplină, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești din România

-  Ana Maria GRĂMESCU - Corpul Experților Tehnici din România

-  Alina RÂNBU – Președinte Asociația Națională a Topografilor Autorizați

-  Nistor MAIEREAN - Expert judiciar în medicină veterinară, Colegiul Medicilor Veterinari din România

-  Crina-Nicoleta FRISCH – Președinte Camera Națională a Consilierilor în Proprietate Industrială din România

-  Sorin FUSEA -  Președinte Asociația Națională a Specialiștilor în Achiziții Publice

-  Marin ALNIȚEI – Director Direcția Corp Control și Protecția Informațiilor Clasificate, Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară

-  Traian Cornel BRICIU - Vicepreședinte Uniunea Națională a Baroulilor din România

-  Anca Cristina SÎRBU - Vicepreședinte Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România

-  Ionelia VIȘAN - membru al Comisiei de Auditori Statutari, Camera Consultanților Fiscali

-  Adrian VASCU - Prim-Vicepreședinte Uniunea Profesiilor Liberale din România | Președinte ANEVAR 2008-2009 și 2014-2015 | Senior Partner VERIDIO S.R.L

-  Filip STOICA - Președinte ANEVAR 2010-2011 | Camera Auditorilor Financiari din România

 

 Lucrările conferinței vor începe la orele 09:00 și se vor încheia la orele 17:00, iar înregistrarea participanților se va face între orele 08:30-09:00.

Taxa de participare la eveniment este de 300 lei.

Participarea la această conferință, este echivalată cu urmatoarele ore/puncte de pregătire : INPPI - 4, ANEVAR – 4, CCF – 5, CAFR – 8.

Înscrierea la eveniment se va face până la data de 29 septembrie 2017,  la tel: 021.312.45.82 sau prin transmiterea formularului de înregistrare și a copiei documentului de plată la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de fax: 021.312.45.82.

 

 

 

 

înapoi la partea de sus
×