• Conferința Regională de Insolvență - Cluj-Napoca, 8 iunie 2019
    INPPI, în parteneriat cu INM, organizează „Conferința Regional de Insolvență Cluj-Napoca” în ziua de sâmbătă, 8 iunie 2019.
    Conferința este acreditată INPPI cu 12 puncte de pregătire profesională și, de asemenea, este acreditată INPPA cu puncte acordate în baza criteriilor de evaluare INPPA.
    Vezi detalii!

luni, 22 iulie 2019

Conferințe

20:Mai

Conferința regională de insolvență - Incidența penalului în insolvență

Detalii eveniment:

  • Dată:   
  • Locație: Bucuresti
  • Acreditare INPPI: 10 puncte de pregătire profesională
  • Înregistrare

20 mai 2016, Hotel Caro, sala Eminescu (Bucuresti, str. Barbu Văcărescu nr. 164A)

Acreditare INPPI: 10 puncte de pregătire profesională

 

În data de 20 mai 2016, Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență (I.N.P.P.I.), în parteneriat cu Institutul Național al Magistraturii (INM), organizează CONFERINȚA REGIONALĂ DE INSOLVENȚĂ - BUCUREȘTI.

 

În cadrul conferinței sunt abordate problemele curente ocazionate de interferențele dintre o serie de texte normative aferente dreptului penal și de procedură penală în procedurile de insolvență. Astfel, măsurile penale aplicabile persoanei juridice au generat situații în care instanțele penale au dispus suspendarea procedurii insolvenței sau interdicția dizolvării/lichidării sau a efectuării de operațiuni patrimoniale de către societățile aflate în procedura de insolvență.

 

Aceste măsuri preventive – care pot fi perfect justificate din perspectiva dreptului penal - nu rezolvă însă fondul problemei, în sensul în care interdicțiile (lichidării/dizolvării/efectuării de operațiuni patrimoniale) sau chiar suspendarea procedurilor de insolvență nu sunt de natură să împiedice falimentul debitorului, ci doar să împiedice declararea legală a acestuia.

 

Înscrierea la Conferință se va face în limita locurilor disponibile: 50 locuri.

Taxa de participare: 250 lei.

Agenda Conferinței o găsiți aici.

Formularul de înscriere îl găsiți aici.

 

înapoi la partea de sus
×