• SEMINAR ÎN DIRECT: Testul creditorului privat funcționează! OG nr. 6/2019, instrument eficient de restructurare inclusiv pentru consecințele pandemiei
    Acreditare INPPI: 4 puncte de pregătire profesională
    Vezi detalii

joi, 28 mai 2020

Conferințe

09:Dec

Conferința Regională de Insolvență - Incidența penalului în insolvență. Poiana Brașov, 9-10 decembrie 2016

Detalii eveniment:

  • Dată:   
  • Locație: Poiana Brasov
  • Acreditare INPPI:  10 puncte de pregătire profesională
  • Înregistrare

Locul desfășurării evenimentului: Hotel Sport, sala de Conferinte

9-10 decembrie 2016

Acreditare INPPI: 10 puncte de pregătire profesională

 

 

Conferința este organizată de Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență (I.N.P.P.I.), în parteneriat cu Institutul Național al Magistraturii.

 

În cadrul conferinței sunt abordate problemele curente ocazionate de interferențele dintre o serie de texte normative aferente dreptului penal și de procedură penală în procedurile de insolvență. Astfel, măsurile penale aplicabile persoanei juridice au generat situații în care instanțele penale au dispus suspendarea procedurii insolvenței sau interdicția dizolvării/lichidării sau a efectuării de operațiuni patrimoniale de către societățile aflate în procedura de insolvență.  

 

Aceste măsuri preventive – care pot fi perfect justificate din perspectiva dreptului penal - nu rezolvă însă fondul problemei, în sensul în care interdicțiile (lichidării/dizolvării/efectuării de operațiuni patrimoniale) sau chiar suspendarea procedurilor de insolvență nu sunt de natură să împiedice falimentul debitorului, ci doar să împiedice declararea legală a acestuia.

 

 

Programul conferinței îl găsiți aici.

Formularul de înscriere îl găsiți aici.

 

Înscrierea la Conferință se face în limita locurilor disponibile – 125 locuri.

Taxa de participare: 400 lei.

 

Persoană de contact: Carmen Tarhon

Date de contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | 021.327.56.96 | 021.316.24.85

 

 

 

 

înapoi la partea de sus
×