• CUM A FOST Seminarul online ”Concordatul preventiv - o soluție viabilă și adaptată contextului actual de dificultate al companiilor”
  La finalul lunii mai INPPI a organizat un seminar online de pregătire profesională pe tema concordatului preventiv ca instrument viabil și bine adaptat în contextul actual.
  Vezi detalii

 • CUM A FOST evenimentul ”INSOL Quick Takes: The Judicial Response to Covid-19”
  La data de 26 mai 2020 a fost organizat de către INSOL International Webinar-ul ”INSOL Quick Takes: The Judicial Response to Covid-19”, moderat de dna. judecător Nicoleta Mirela Năstasie, din cadrul Tribunalului București, România.
  Vezi detalii

smbt, 6 iunie 2020

Conferințe

10:Noi

Conferinta regionala de insolventa - Craiova, 10 noiembrie 2017

Detalii eveniment:

 • Dată: 10
 • Locație: Craiova
 • Acreditare INPPI: 10 puncte de pregătire profesională

10

Acreditare INPPI: 10 puncte de pregătire profesională

Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență (I.N.P.P.I.), în parteneriat cu Institutul Național al Magistraturii (I.N.M.) organizează Conferința regională de insolvență Craiova.

 

Evenimentul va avea loc în Craiova, Facultatea de Drept și Științe Administrative – Aula Magna, în data de 10 noiembrie 2017, începând cu ora 09.30. 

 

Lectori și moderatori:

 

1. Av. Simona Maria Miloș – președinte I.N.P.P.I., practician în insolvență - Desemnarea practicianului în insolvență;

2. Dr. Nicoleta Țăndăreanu – judecător Înalta Curte de Casație și Justiție, formator I.N.M. – Aspecte privind insolvența membrilor unui grup de societăți în reglementarea Regulamentului UE nr.2015/848;

3. Lotus Gherghină – judecător, președinte Secția a II-a Civilă, Curtea de Apel Craiova – Creanțele salariale;                                                                                                                                                            Atribuții și răspunderi ale practicianului în insolvență nereglementate de legea insolvenței: arhivare, obligații de mediu, ținere contabilitate.

4. Av. Stan Tîrnoveanu – prim-vicepreședinte UNPIR, practician în insolvență - Între așteptările proiectului de directivă europeană privind ameliorarea legislației referitoare la restructurările preventive și unele opreliști existente în legislație;                                                                                                                                                        Activitățile curente în procedura insolvenței profesioniștilor.

5. Av. Carmen Popa – președinte Filiala UNPIR Dolj, practician în insolvență – Interferențe între Codul de Procedură Fiscală și Legea insolvenței;

6. Carmen Sanda – practician în insolvență - Supravegherea versus conducerea activității debitoarei. Instrumente și surse de documentare la dispoziția practicianului în insolvență;

7. Alina Popa  –  practician în insolvență – Răspunderea practicianului în insolvență;                                                                                                                                                      Contractele în derulare. Contractul de leasing.

8. Conf. univ.  dr. Vasile Nemeș – Aspecte privind răspunderea persoanelor care au contribuit la starea de insolvență a debitorului;

9. Av. Vasile Godâncă Herlea – practician în insolvență – tema în curs de confirmare.

 

 

Înscrierea se poate face la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.în limita locurilor disponibile.

Locul desfășurării evenimentului: Facultatea de Drept și Științe Administrative – Aula Magna (Craiova, Calea București nr. 107D, jud. Dolj).

Date de contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | 021 327.56.96.

înapoi la partea de sus
×