• Conferința Regională de Insolvență - Iași, 29 noiembrie 2019
    INPPI, în parteneriat cu INM, organizează ”Conferința Regională de Insolvență Iași” în ziua de vineri, 29 noiembrie 2019.
    Conferința este acreditată INPPI cu 12 puncte de pregătire profesională și, de asemenea, este acreditată INPPA cu puncte acordate în baza criteriilor de evaluare INPPA.
    Vezi detalii!

joi, 21 noiembrie 2019

Conferințe

10:Noi

Conferinta regionala de insolventa - Craiova, 10 noiembrie 2017

Detalii eveniment:

  • Dată: 10
  • Locație: Craiova
  • Acreditare INPPI: 10 puncte de pregătire profesională

10

Acreditare INPPI: 10 puncte de pregătire profesională

Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență (I.N.P.P.I.), în parteneriat cu Institutul Național al Magistraturii (I.N.M.) organizează Conferința regională de insolvență Craiova.

 

Evenimentul va avea loc în Craiova, Facultatea de Drept și Științe Administrative – Aula Magna, în data de 10 noiembrie 2017, începând cu ora 09.30. 

 

Lectori și moderatori:

 

1. Av. Simona Maria Miloș – președinte I.N.P.P.I., practician în insolvență - Desemnarea practicianului în insolvență;

2. Dr. Nicoleta Țăndăreanu – judecător Înalta Curte de Casație și Justiție, formator I.N.M. – Aspecte privind insolvența membrilor unui grup de societăți în reglementarea Regulamentului UE nr.2015/848;

3. Lotus Gherghină – judecător, președinte Secția a II-a Civilă, Curtea de Apel Craiova – Creanțele salariale;                                                                                                                                                            Atribuții și răspunderi ale practicianului în insolvență nereglementate de legea insolvenței: arhivare, obligații de mediu, ținere contabilitate.

4. Av. Stan Tîrnoveanu – prim-vicepreședinte UNPIR, practician în insolvență - Între așteptările proiectului de directivă europeană privind ameliorarea legislației referitoare la restructurările preventive și unele opreliști existente în legislație;                                                                                                                                                        Activitățile curente în procedura insolvenței profesioniștilor.

5. Av. Carmen Popa – președinte Filiala UNPIR Dolj, practician în insolvență – Interferențe între Codul de Procedură Fiscală și Legea insolvenței;

6. Carmen Sanda – practician în insolvență - Supravegherea versus conducerea activității debitoarei. Instrumente și surse de documentare la dispoziția practicianului în insolvență;

7. Alina Popa  –  practician în insolvență – Răspunderea practicianului în insolvență;                                                                                                                                                      Contractele în derulare. Contractul de leasing.

8. Conf. univ.  dr. Vasile Nemeș – Aspecte privind răspunderea persoanelor care au contribuit la starea de insolvență a debitorului;

9. Av. Vasile Godâncă Herlea – practician în insolvență – tema în curs de confirmare.

 

 

Înscrierea se poate face la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.în limita locurilor disponibile.

Locul desfășurării evenimentului: Facultatea de Drept și Științe Administrative – Aula Magna (Craiova, Calea București nr. 107D, jud. Dolj).

Date de contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | 021 327.56.96.

înapoi la partea de sus
×