• CUM A FOST Seminarul online ”Concordatul preventiv - o soluție viabilă și adaptată contextului actual de dificultate al companiilor”
  La finalul lunii mai INPPI a organizat un seminar online de pregătire profesională pe tema concordatului preventiv ca instrument viabil și bine adaptat în contextul actual.
  Vezi detalii

 • CUM A FOST evenimentul ”INSOL Quick Takes: The Judicial Response to Covid-19”
  La data de 26 mai 2020 a fost organizat de către INSOL International Webinar-ul ”INSOL Quick Takes: The Judicial Response to Covid-19”, moderat de dna. judecător Nicoleta Mirela Năstasie, din cadrul Tribunalului București, România.
  Vezi detalii

 • Cristina Ienciu-Dragoș, lector INPPI, într-o discuție video despre măsurile legislative luate în domeniul insolvenței în România, Bulgaria și Ungaria (engleză)
  INSOL Europe, organizația reprezentativă pentru practicienii în insolvență la nivel european, a organizat o serie de discuții intitulate ”COVID Coffee Breaks”, cu scoup de a prezenta măsurile luate de fiecare stat european în parte pe segmentul insolvenței în contextul pandemiei Covid-19.
  Vezi detalii

 • CUM A FOST Seminarul online ”Testul creditorului privat funcționează! OG nr. 6/2019, instrument eficient de restructurare inclusiv pentru consecințele pandemiei”
  Într-un seminar online organizat de Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență (INPPI), Prof. univ. dr. Radu Bufan și practicianul în insolvență Cristian Răvășilă au adus în discuție prevederile OG nr. 6/2019 privind instituirea unor facilități fiscale.
  Vezi detalii

 • CUM A FOST Seminarul online "Gestionarea obligațiilor de mediu în insolvență. Partea I: elemente de bună practică”
  Într-un seminar organizat de INPPI, av. Stan Tîrnoveanu, prim-vicepreședinte UNPIR și Florin Dragomir, vicepreședinte UNPIR, au descris câteva dintre aspectele cu care se confruntă practicienii în insolvență atunci când vine vorba despre obligațiile de mediu.
  Vezi detalii

vineri, 3 iulie 2020

Conferințe

13:Oct

Conferinta regionala de insolventa - Timisoara, 13 octombrie 2017

Detalii eveniment:

 • Dată: 13
 • Locație: Timisoara
 • Acreditare INPPI: 10 puncte de pregătire profesională

13

Acreditare INPPI: 10 puncte de pregătire profesională

Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență (I.N.P.P.I.), în parteneriat cu Institutul Național al Magistraturii (I.N.M.) organizează Conferința regională de insolvență Timișoara.

Evenimentul va avea loc la Hotel Timișoara, sala Atena, în data de 13 octombrie 2017, începând cu ora 09.30. 

Lectori și moderatori:

 1. Av. Simona Maria Miloș - Președinte I.N.P.P.I.
 2. Prof. univ. dr. Florin Moțiu – judecător/Curtea de Apel Timișoara, formator I.N.M.
 3. Vasile Godîncă-Herlea – practician în insolvență, membru în Consiliul de conducere al I.N.P.P.I.. Atribuții și răspunderi ale practicianului în insolvență nereglementate de legea insolvenței: arhivare, obligații de mediu, ținere contabilitate.
 4. Dr. Csaba Bela Nasz – judecător/ președinte Judecătoria Sânnicolaul Mare. Activitățile curente în procedura insolvenței profesioniștilor.
 5. Andreea Deli Diaconescu – practician în insolvență, membru în Consiliul I.N.P.P.I.. Întinderea și regimul juridic al garanției având ca obiect creanțe din contracte în derulare.
 6. Prof. univ. dr. Radu Bufan – membru în Consiliul științific al I.N.P.P.I.
 7. Geanina Oancea - practician în insolvență, membru în Consiliul de conducere al I.N.P.P.I. Contractele în derulare. Contractul de leasing.
 8. Alina Zechiu - practician în insolvență, membru în Consiliul științific al I.N.P.P.I.
 9. Av. Stan Tîrnoveanu – prim-vicepreședinte U.N.P.I.R.
 10. Dr. Flavia Crăciun – practician în insolvență, președinte filiala U.N.P.I.R. Timiș.
 11. Anca Cristina Buta – judecător/Curtea de Apel Timișoara. Despre procedura civilă, interes și oportunitate în procedura insolvenței. Spețe.
 12. Dr. Daniela Deteșan – judecător /Tribunalul Caraș-Severin. Câteva aspecte practice legate de anularea actelor frauduloase ale debitoarei în insolvenţa profesioniştilor.
 13. Daniel Barbu – practician în insolvență, membru în Consiliul de conducere al I.N.P.P.I. Lichidarea voluntară.

 

Înscrierea se poate face și la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Înscrierea la Conferință se face în limita locurilor disponibile.

Locul desfășurării evenimentului: Hotel Timișoara, sala Atena, (Timișoara, str. Mărășești, nr. 1-3, jud. Timiș).

Date de contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | 021 327.56.96

înapoi la partea de sus
×