• Conferința Regională de Insolvență - Cluj-Napoca, 8 iunie 2019
    INPPI, în parteneriat cu INM, organizează „Conferința Regional de Insolvență Cluj-Napoca” în ziua de sâmbătă, 8 iunie 2019.
    Conferința este acreditată INPPI cu 12 puncte de pregătire profesională și, de asemenea, este acreditată INPPA cu puncte acordate în baza criteriilor de evaluare INPPA.
    Vezi detalii!

luni, 22 iulie 2019

Oportunități de colaborare

08:Sep

Angajare practician în insolvenţă

ZRP Insolvency SPRL iți oferă oportunitatea de a face parte din una dintre cele mai bune echipe de practicieni în insolvenţă din România.

Cerinţe:

- Practician in insolventa înscris in Tabloul UNPIR cu experiența de minim 3 ani;
- Bun cunoscător al legislației in vigoare; in special cea a procedurii insolventei;
- Cunoaşterea limbii engleze la un nivel avansat;
- Abilități de comunicare și lucru în echipă;
- Permis de conducere categoria B;
- Disponibilitate pentru deplasări în interes de serviciu;
- Capacitate buna de lucru in condiții de stres;
- Capacitate de planificare si organizare.

Candidaţii pot trimite CV-ul însoţit de o scrisoare de intenţie la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 18.09.2015.

 

Despre ZRP Insolvency

ZRP Insolvency SPRL este unul dintre cei mai importanţi practicieni în insolvenţă din România, afiliat grupului Zamfirescu Racoţi & Partners.

ZRP Insolvency SRPL se axează în principal pe proiecte privind reorganizarea debitorilor aflaţi în dificultate. Serviciile oferite includ consilierea clienţilor privind profilaxia insolvenţei comerciale, managementul situaţiilor de criză, consultanţă în pre-insolvență, întocmirea planului de reorganizare şi analiza posibilităţilor de redresare, gestionarea procedurilor de reorganizare, lichidare judiciară şi lichidare voluntară.

ZRP Insolvency SPRL a fost înscrisă în Registrul Formelor de Organizare în data de 28.10.2011 sub numarul RFO II – 0571 şi este membră a Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România.

înapoi la partea de sus
×