INPPI SI-A ALES LIDERII – Avocata Simona Milos a fost desemnata, in unanimitate, pentru un nou mandat, al doilea consecutiv, la sefia INPPI
Avocata Simona Milos (foto centru), practician in insolventa cu o vasta experienta, a fost desemnata, in unanimitate, pentru un nou mandat la conducerea Institutului National pentru Pregatirea Practicienilor in Insolventa (INPPI). Este al doilea mandat consecutiv in functia de presedinte al INPPI pe care Simona Milos il obtine, dupa ce in 2012 a fost aleasa pentru prima data in aceasta functie. Numirea la conducerea INPPI, pentru urmatorii patru ani, a Simonei Milos s-a facut in cadrul Adunarii Reprezentatilor Permanenti ai UNPIR desfasurata in data de 18 noimebrie 2016 la care au luat parte presedintii filialelor Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa (UNPIR). Cu acest prilej, au fost desemnati si noii membri ai Consiliului de Conducere al INPPI, precum si directorul executiv al Institutului.
Astfel, vor face echipa, alaturi de Simona Milos, in calitate de membri ai Consiliului de conducere al INPPI Andreea Deli-Diaconescu, Geanina Oancea, Vasile Godanca-Herlea si Florin Daniel Barbu, impreuna cu directorul executiv al Institutului desemnat in persoana lui Adrian Ciochirdel (foto stanga).
Trebuie precizat ca Simona Milos reprezinta Romania, incepand cu luna septembrie 2016, in Consiliul de conducere al INSOL Europe, cea mai importanta organizatie profesionala a practicienilor in insolventa din Europa.
In raportul adresat Adunarii Reprezentatilor Permanenti, privind activitatea si rezultatele obtinute in cei patru ani de mandat, Simona Milos a declarat: "Institutul a reusit in primul rand sa fie vizibil, iar acest lucru nu e putin, intr-o lume in care competitia este acerba; a reusit sa devina o voce care sa fie ascultata – aducand laolalta profesionistii adevarati care sa il legitimeze si cel mai important, a aratat ca valorile promovate sunt cele in care UNPIR se regaseste: o casta care se doreste a fi unita, in ciuda tuturor obstacolelor, o casta de profesionisti care isi cauta legitimarea intr-o societate dominata de conflicte – totul prin promovarea ideii de excelenta in pregatirea profesionala si in dialogul continuu si sustinut cu toate institutiile implicate.
Traim vremuri complicate in care absolut toate reperele pe care le-am avut pana acum, sunt contestate: nu exista nicaieri o autoritate absoluta in vreun domeniu al carei mesaj sa nu fie pus la indoiala. Asistam cu totii la schimbarea unor paradigme si intelegem ca a venit momentul ca in permanenta sa dovedim de ce meritam sa fim ascultati si singurul raspuns pe care il putem da societatii este: valoarea.
Valoarea in pregatirea profesionala, valoarea in cultivarea dialogului inter-institutional, valoarea prin acceptarea ideii ca intotdeauna e loc de mai bine si ca o societate in continua schimbare va cauta in permanenta cea mai buna versiune a sa.
Pentru primii patru ani de existenta, daca este mult sau este putin, fiecare este liber sa aprecieze. Dar cu siguranta, este un bun inceput. Si avem toate premisele sa credem ca se poate mai mult."