• Conferință de insolvență organizată de UNPIR Filialele Alba și Hunedoara – 10 pct.
    UNPIR Filialele Alba și Hunedoara organizează prima conferință de insolvență a anului 2024, un eveniment care va reuni judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție, Curțile de Apel Cluj-Napoca și Timișoara, Tribunalele Alba, Cluj, Hunedoara, Timiș și practicieni în insolvență.
    Vezi detalii


joi, 18 aprilie 2024

Conferințe

11:Oct

Conferința Regională de Insolvență - Băile Felix, 11-12 octombrie 2019

Institutul Național pentru Pregătirea Practicienilor în Insolvență (INPPI), în parteneriat cu Institutul Național al Magistraturii (INM), organizează ”Conferința Regională de Insolvență Băile Felix” în perioada 11-12 octombrie 2019.

Conferința este acreditată INPPI cu 12 puncte de pregătire profesională și, de asemenea, este acreditată INPPA cu puncte acordate în baza criteriilor de evaluare INPPA.

Evenimentul va avea loc la Băile Felix, Hotel Internațional, Sala Belvedere (str. Victoria nr. 8, jud. Bihor). 

 

VINERI, 11 octombrie 2019 

15.30-16.00 Înregistrarea participanţilor 

16.00-16.15 Deschiderea conferinței 

16.15-18.30 Panel I: Moderator: Av. Simona Maria Miloș - practician în insolvență, președinte I.N.P.P.I. 

  1. Av. Stan Tîrnoveanu – practician în insolvență, formator I.N.P.P.I. Activitatea practicianului în insolvență între interpretarea sechestrului asigurator pentru acoperirea prejudiciului și executarea silită individuală pe contul unic al debitoarei. 
  2. Av. Cristina Ienciu-Dragoș – practician în insolvență, formator I.N.P.P.I. O.G. 6/2019 – oportunitate pentru companii, dar și pentru profesia de practician. Norme, implementare și impact. 
  3. Ec. Carmen Sanda – practician în insolvență, formator I.N.P.P.I. Testul investitorului privat. 
  4. Av. Irina Șarcane – practician în insolvență, formator I.N.P.P.I. Proceduri de prevenire a insolvenței – probleme și provocări. 
  5. Jud. dr. Marcela Comșa – Curtea de Apel Brașov, formator I.N.M. Înscrierea creanțelor în tabelul creditorilor. 

SÂMBĂTĂ, 12 octombrie 2019 

10.00-10.30 Înregistrarea participanţilor 

10.30-13.00 Panel II: Moderator: Jud. dr. Marcela Comșa 

  1. Prof. univ. dr. Augustin Fuerea – formator I.N.P.P.I. și av. dr. Andreea Deli Diaconescu – practician în insolvență, formator I.N.P.P.I. Directiva privind cadrele de restructurare preventivă, remiterea de datorie și decăderile, precum și măsurile de sporire a eficienței procedurilor de restructurare, de insolvență și de remitere de datorie și de modificare a Directivei (UE) 2017/1132 (Directiva privind restructurarea și insolvența). 
  2. Av. Carmen Popa - practician în insolvență, formator I.N.P.P.I. Bunuri rămase în afara procedurii de faliment sau lichidare. Probleme de practică judiciară în constatarea dreptului de proprietate asupra bunurilor. 
  3. Jud. dr. Csaba Bela Nasz – Curtea de Apel Timișoara Aspecte controversate privitoare la procedura de reorganizare judiciară. 
  4. Jud. drd. Mihaela Sărăcuț – Curtea de Apel Cluj Rolul judecătorului-sindic în executările silite individuale ale art. 143 alin. (1) din Legea nr. 85/2014. De ce judecătorul-sindic? 
  5. Prof. univ. dr. Radu Bufan – practician în insolvență, formator I.N.P.P.I. Asaltul asupra procedurii insolvenței : cauze si efecte. 

 

ATENȚIE!

Taxa de participare este de 500 lei/persoană (TVA inlcus). Numărul de locuri este limitat, astfel că înainte de înscriere și plată vă rugăm să verificați dacă mai există locuri disponibile, la tel. 021 327.56.96 sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Click AICI pentru a descărca formularul care trebuie completat pentru înscriere la conferință. 

înapoi la partea de sus
×